Viktig uppdatering

Allteftersom den numera ganska stora busen växer har vi fortsatt att väga henne varje torsdag och vikten uppgår nu till hela 18,3kg! Ungefär lika mycket som Hazel :) 
 
 
Vi har fortsatt jobba med koppelpromenaden och det går faktiskt framåt! En hand i halsbandet och inhämtning av Dona krävs då och då för att påminna om att inte dra iväg, men överlag är det mycket skönare att promenera i koppel nu än innan. Hoppas bara det fortsätter åt rätt håll nu, även när hon kommer in i "tonåren" :).
 
Dona har fått två nya fina leksaker i fårskinn (identiska) som vi ska öva byteslek med för att hennes intresse ska vara hos den som håller i leksaken - inte leksaken i sig. I grova drag är målet att hon ska få vinna en leksak, vi klickar, hon släpper den och kommer in till oss och leker med nästa. Än så länge har vi mycket att jobba på där, Dona tenderar att bli lite kär i den leksak hon vinner haha..
 
 
Hazel och Dona fortsätter att trivas tillsammans, nästan jämt i varje fall, haha. Ibland ser man dem nästan liggandes ovanpå varann och ganska ofta delar de på korgen som allt efter att Dona växer blir trångare och trångare :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0